dissabte, 30 d’agost del 2008

INAUGURACIÓ PASSASA PER AIGUA


- Buenas tardes señor, somos la policía y venimos a apoyarles en el acto que van a dar esta tarde aquí. ¿Quieren que les cortemos la calle? –
- ¡Mejor cortenme la lluvia que será más útil!

Així va començar la preciosa tarda de la inauguració de la Biblioteca Cuentos de Cristal. (Pels qui ho heu preguntat, sapigueu que duu aquest nom perquè està ubicada dins de la Fundación Cristal).

Després d’empaperar la ciutat d’Estelí amb cartells i de llogar a un xicot amb un cotxe amb quatre altaveus al sostre per tal que difongués a ritme de Dijous Paella la gran inauguración de la biblioteca, vam aconseguir que fins i tot vingués a la festa la tempesta tropical que està provocant el Gustav des de Cuba.

La concurrència la teníem assegurada vam omplir la biblioteca fins als topes amb els alumnes de l’escola i els mestres i les dues carpes que vam instal·lar al carrer van permetre que els més agosarats poguessin participar de la festa: Un parell de parlaments, un conte i un ball tradicional a càrrec de la Sheila, i després a menjar els suculents xurritos que Don Benito va estar preparant durant tota la nit. Finalment invasió de la biblioteca per part de la gent de carrer i èxit rotund de l’acte.

No és per sobrar-nos, però la biblio ens ha quedat preciosa i sinó, observeu amb atenció el següent post.

Fotos:

  1. El cartell de la festa passada per aigua
  2. Les carpes al carrer
  3. Tallem la cinta
  4. El discurs de la directora
  5. El parlament del Presi
  6. El conte de la Noe
  7. El ball de la Sheila, la bibliotecària
  8. La gent del carrer a la biblio.

2 comentaris:

Lara ha dit...

Estic molt emocionada. Res més a dir. De debò. Un petó ben fort.

Fundación Pedagógica Cristal ha dit...

No va estar genial, va ser SUPER, us ho diu la dire del Cristal... gràcies colla del país de can Cuen del Tu