dilluns, 25 d’agost del 2008

¡EL TIEMPO APREMIA!

Les màquines segueixen funcionant a tot drap. Mentre un@s ens encarreguem de polir els darrers detalls dels mobles i acabar d’engometar tots els llibres (que són un munt!), els chigüines posen el toc de color que falta a la seva biblioteca. Tothom posa el seu granet de sorra per a que tot estigui a punt per a la gran inauguració de dijous vinent.

No obstant, com a culs inquiets que som, no hem pogut esperar per a fer-hi una mica de merder. Així que aquest dissabte a la tarda hem decidit anticipar-nos traient la Olla de los Cuentos per a aproximadament un centenar de nanos i nanes de tot el barri. Visto lo visto, per a dijous vinent trucarem al Senyor Alcalde per a tallar el carrer. Si no, ja ens veiem tots apilats com sardines en llauna... I com a novetat, dir que el Marc s’ha estrenat com a tècnic de so-cuentista acompanyant la princesa de paper amb la guitarra. Hem après que aqui no son puntuals, tot i que ja ho sabiem, ara sabem que si una activitat volem que comenci a les 3 al cartell ha de posar a les dues. (Creiem que adoptarem aquesta tècnica quan haguem de quedar amb el Pepo).
Per a més informació sobre la sessió: tria de fotos d’en Marc Virgili.

Finalment, divendres vam participar a una capacitación que duen a terme la Cristina i la Reninka sobre l’educació en el lleure. En principi la sessió duia per títol: “Sacar el payaso que llevo dentro”. En el fons no era més que una sessió de “Técnicas de expresión oral y corporal”. al més estil Pere Tarrés. Resultat: tothom tombat pel terra com a mantega fosa un cop haver botado la pena (vergonya).



PD: GRAN INAUGURACIÓ DE LA BIBLIOTECA CUENTOS DE CRISTAL.
Hora: a eso de la tarde
Lugar: a 2.5 cuadras al Oeste del Almacén de la Sony.
Entrada lliure i gratuïta.
Us hi esperem!

PD 2: Que ningú pateixi, l’Oriol no s’ha esquilat les curres; només s’ha afrancesat un xic. És el nou Xesco Boix nicaragüense.


Fotos:
  1. Borja i Bet amb els mobles i etiquetes.
  2. Llibres engometats.
  3. Chigüines decorant una de les parets de la biblioteca.
  4. "Modèstia a part, però quina biblioteca tan maca que ens està quedant!"
  5. La Noe explicant un conte a Don Benito, vigilant de l'escola.
  6. Els VdC ens estrenem a Estelí.
  7. Preparació per a escoltar contes. No tothom ho sap fer...
  8. No hi cap una agulla!! “Sr. Alcalde, el jueves le cortaremos la calle”.
  9. Felicitats Marc pel teu debut davant de la càmera i dels focus!
  10. I d’estàtues passem a ser mantega.
  11. Eh... C’est encore moi? Oui, j’ai les curras!

5 comentaris:

Isabel ha dit...

La veritat és que cada cop que ullem el blog i veiem que hi ha novetats el cor ens fa BUM i ens posem a llegir-lo ràpidament per poder viure amb vosaltres aquesta aventura.
Les fotos ens donen una visió molt propera de tot el que passa al vostre entorn i ens feu una gran enveja.
Veiem que la sessió de contes que vareu fer dissabte va ser molt multitudinària. Ben segur que quan feu la inauguració oficial tindreu la gent fent cua per a poder entrar. Potser haureu de fer més de dos o tres sessions.
Ens ha agradat molt veure que els chigüines participen en la decoració de la biblioteca, és una manera de que poc a poc se la vagin fent seva i sàpiguen valorar-la.
Un petonàs per a tots.

Unknown ha dit...

Aquest que toca la guitarra i s'ha deixat bigotet no serà l'Uri, es que em costa reconèixe'l

Lara ha dit...

Ei, a les fotos encara no hi he vist les faules de la Noe. No les vau dur? Aprofiteu que teniu una autora perquè expliqui els contes amb els llibres a les mans, no? Es quedaran de pasta de moniato.
Esteu fent una feina fantàstica!
Molts petons!

(Uri, això d'aquest bigotet quedarà a Nicaragua, oiiiii?)

Josep ha dit...

Cuentistes, cuentistes, ei!! que guay que la biblioteca estigui ja quasi enllestida. Us felicito!!! Estic molt orgullós de vosaltres. He anat seguint molt atentament tot el procés, i sempre tinc un sentiment barrejat d'alegria al veure que tot rutlla tan i tan bé, i alhora de sana enveja per no poder estar amb vosaltres participant del nostre projecte. Dijous ja és la inauguració!! No m'ho puc creure. Ah, i respecte a la menció especial que feu a la meva persona, em limitaré a dir que em sembla que ni així podré arribar. Però no per falta de ganes!!!! En realitat, tot i que lluny, jo m'hi sentiré present. Una abraçada per tots! Sou genials.

lluís ha dit...

Hola “cuentistes” !

Us volem acompanyar en la inauguració de la vostra biblioteca que ben segur serà un dia molt especial. Us volem felicitar per tot l’esforç personal i col•lectiu que ha fet que un conte de preciós i pur cristall es faci realitat. Felicitats per a tots i cadascun de vosaltres. Moltes felicitats !