dissabte, 6 de setembre del 2008

FINAL DE TRAJECTE!

El nostre porjecte ha arribat a la seva fi. Ara és el moment que tanquem les portes d'aquest llarg camí i siguin els propis nens i nenes qui gaudeixin d'aquest bonic espai de cultura i lectura. Serà dur no quedar-se per veure com evoluciona tot plegat, però sabem que la biblioteca té el futur assegurat.

No patiu que a les nits la biblioteca resta sota les bones mans del seu vigilant, Don Benito, que passa l'estona fullejant els milers d'àlbums il·lustrats que hi ha per allí.

No volem despedir-nos sense agraïr a tots aquells qui l'heu fet possible la vostra col·laboració; ja sigui donant llibres, donant suport moral i/o econòmic, o bé amb mobles o instal·lacions elèctriques. Aquí tanquem el projecte i comença l'autèntica vida de la Biblioteca Cuentos de Cristal d'Estelí. De tota manera el blog no mor i per tal de premiar a tots aquells i aquelles que us hi heu afeccionat, els Vivim del Cuentu intentarem mantenir-lo viu explicant totes les activitats que duguem a terme en endavant.

Moltes gràcies a tots i fins ben aviat !

1 comentari:

Nupuripiapa ha dit...

US FELICITO PER LA VOSTRA TASCA, NOMÉS DE VEURE AQUEST MUNT DE NENS RIENT I PASSANT-S'HO PIPA JA VAL LA PENA. HE ANAT SEGUINT EL VOSTRE VIATGE A TROMPICONS I FA DIES QUE US VOLIA ESCRIURE PER A DONAR-VOS ÀNIMS PERÒ JA SE SAP, QUI TÉ EL CUL LLOGAT NO SEU QUAN VOL.APA NOIS, FINS AVIAT I DE NOU FELICITATS!

NURI